Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "бисер"

Рибар од Филипините го пронашол најголемиот бисер на светот, но не знаел колку вреди и го чувал дома цели десет години „за среќа“. Бисерот е пет пати поголем од досега најголемиот бисер, тежи 34 килограми и вреди 100 милиони долари! Филипинскиот рибар, чиј што идентитет не

Read More