Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "библиотека"

Најпознатата библиотека во Скопје вчера одбележа јубилејни седум децении постоење Библиотеката има големо значење за градот и за нејзините граѓани. По значење може да се изедначи со универзитетот. Таа го креирала и го издигнувала духовниот развој на граѓаните на Скопје, била место каде што се одвивал

Read More

Сите љубители на книги од денеска ќе можат бесплатно да читаат популарни книжевни изданија и тоа на Градската плажа во Дојран. Таму ќе ја најдете и  најчитаната книга за ова лето „Сеќавање на љубовта“. На полиците од оваа библиотека на плажа се најода и книгата „Бездомникот

Read More