Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "Би-Би-Си"

Во Би-Би-Си се знаело за сексуалните напади врз тинејџерки и млади жени, што во шеесетите години на 20 век и подоцна, ги извршувале нивните тогаш мошне популарен диск џокеј Џими Савил и познатиот презентерот Стјуарт Хол, но никој не презел ништо да се запре педофилијата

Read More

Денеска во „Александар Палас“ беше промовирана публикацијата „Етички и професионални принципи на МРТ за медиумско покривање на изборни процеси“, чија цел е да се обезбеди рамка во која новинарите ќе можат слободно и непречено да работат. Исто така со тоа ќе овозможи на публиката да

Read More