Tuesday, Sep 28, 2021
HomePosts Tagged "Benchmark"

Тест модел на iPhone 7 за втор пат беше пробан на бенчмарк сајтот GeekBench со новиот А10 чипсет и освои 3379 поени што е за 10% од првиот тест направен во јули, што значи дека има подобрување во функционалноста со поголема оптимизација. Секако, ова се

Read More

Apple повторно оди по старата позната рута и нема да понуди екстремно квалитетни хардверски компоненти, па затоа првиот бенчмарк тест на iPhone 6s Plus ќе ве разочара бидејќи располага само со 1 GB RAM. Тоа секако, не значи дека смартфонот ќе биде слаб и нема да

Read More