Tuesday, Jun 15, 2021
HomePosts Tagged "бар"

Доколку сте едни од големиот број гледачи на мега популарната серија Game of Thrones овој бар е вистинското место каде што може да уживате во некоја пијачка и да дискутирате за новата еизода. Барот е отворен на 21 јуни од како три компании се здружиле и

Read More

Лондонскиот бар Connaught, којшто се наоѓа во истоимениот хотел во Лондон е прогласен за најдобар бар во светот на десеттото издание на Annual Spirited Awards, настан што годинава се одржа во Њу Орлеанс. Доделувањето на наградите се одржа во хотелот Sheraton. На настанот присуствуваа 100

Read More