Wednesday, Feb 28, 2024
HomePosts Tagged "банкомати"

Играчите не би имале ништо против, но нивните клубови тешко ќе пронајдат заеднички јазик. Јувентус и понатаму се обидува да го доведе Немања Матиќ. Наводно, тие веќе и постигнале договор со Србинот, но Конте не сака да го пушти. Тој смета на Србинот, попуст за

Read More

Криминалот со кредитни картици зазема нови размери. Се доведува во прашање безбедноста на банкоматите. На тоа предупреди и туристот Бен Тедеско кој го забележал уредот за отчитување на броевите на картицата на еден банкомат во Виена. Тој направил видео кое го споделил на YouTube, а

Read More

Грција ќе отвори 1.000 филијали на банки од утре до крајот на неделава, за да може да се исплатат пензиите на пензионерите во земјата, кои не користат банкомати.-соопштило Грчкото министерство за финансии Во текот навчерашниот ден медиумите пренесоа многу анкети направени во Грција на кои имавме можност

Read More