Wednesday, Mar 29, 2023
HomePosts Tagged "банани"

Пристигнаа деновите со драстично високи температури. За таа цел, потребно е да внесувате многу течности и лесна храна која нема да ви го оптерети организмот. За оние кои уживаат во благото, овој сладолед е вистински погодок за справување со тропските горештини. Потребни состојки: * 2 банани * 1

Read More

Доколку не сакате или не можете да си дозволите белеење на забите со скапи препарати или интервенција од стоматолог, обидете се на природен начин со намирници кои освен за забите, се здрави за целиот организам. Јаболка и јаболков оцет За здрави и убави заби стоматолозите препорачиваат јаболка.

Read More