Tuesday, Oct 3, 2023
HomePosts Tagged "автѕобус"

Автобус со околу 60 ученици се преврте во централниот дел на Шведска, при што три деца загинаа, а 19 се повредени, дел од нив потешко. Несреќата се случила на главниот автопат јужно од местото Свег, 430 километри северозападно од Стокхолм. Автобусот утринава патувал кон еден

Read More