Wednesday, Jun 19, 2024
HomePosts Tagged "Автокоманда"

Вчера нешто пред полноќ бил каменуван автобусот на ЈСП со број „50“ на постојката која се наоѓа на булевар Крсте Петков Мисирков кај хотел „Султан“ при што еден тинејџер бил удрен во главата. Тој веднаш е пренесен во болница о на Ургентниот центар му е

Read More

Силен ветер и дожд во скопската населба Автокоманда, ги бутна дрвјата покрај улицата и нанесе материјална штета на неколку возила. Сообраќајот е блокиран на улицата Габреш, а отежнат на околните улици.

Read More