Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "авантурист"

Флавио Чернеску, романски авантурист, одлучи да го шокира светот со својата нова авантура. Многумина се искачиле на високите фабрички оџаци, но тој сакал да ги надмине, а изгледа и успеа во тоа. На самиот врв вози уницикл а истовремено и жонглира. Изгледа Романецот буквално ја сфатил

Read More

Русинот, Фјодор Коњухов денеска го собори светскиот рекорд во патување околу светот со балон, облетувајќи го светот за нешто повеќе од 11 дена, по што безбедно се спушти во Австралија, соопштија локалните власти. Контролорот на летот, Џон Валингтон рече за медиумите дека Коњухов слетал 160 километри

Read More