Monday, Aug 15, 2022
HomePosts Tagged "астрофизика"

Неколку астрофизичари од различни универзитети ја развиваат теоријата и дебатата дека светот во кој живееме всушност е една голема компјутерска симулација и дека сме дел од програмиран свет управуван од напредни суштества или роботи со вештачка интелегенција. Научниците во своите теории ги користат можните докази кои

Read More