Sunday, Jun 4, 2023
HomePosts Tagged "Анита Мицова"

По неколку годишна пауза од македонската музичка сцена,  финалистката на некогашното музичкото шоу во 2011 год. Идол, Анита Мицова, деновиве e повторно активна со нова песна, која воедно е најава за нејзиниот албум. Тоа беше повод да направиме едно кратко интервју, да дознаеме нешто повеќе

Read More