Monday, Jun 24, 2024
HomePosts Tagged "Ана Азовскаја"

Познатиот руски ММА борец Григор Кичигин не само што ја загуби борбата, тука и неговата мајка го избламира пред сите присутни. Григор е познат член на ММА семејството и неговите браќа Георг и Виктор, се исто така многу познати. Интересно е дека нивната мајка Ана Азовскаја

Read More