Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "алтернативна сцена"

Популарниот музички канал MTV денес слави 35 години емитување на програма, а првото емитувано видео е „Video Killed the Radio Star“ од „The Buggles“. Со години MTV беше предводник на алтернативната сцена, секогаш оставајќи простор за новите музички жанрови и изведувачите кои беа омилени на

Read More

По успешната организација и реализација на минатогодишниот настан Алтернативно Лето Охрид (АЛО 1), и оваа година ЦИРО со огромно задоволство ви го претставува и ве поканува на најурбаниот настан во Охрид кој успешно ги спојува екстремиот спорт (скејт и БМХ) и алтернативната музика. Алтернативно Лето Охрид

Read More

Нашите пријатели Бла Бла ТВ вечер ќе прослават една година постоење како алтернативен медиум со голема поддршка за сите македонски артисти и урбани случување. Прославата ќе се одржи вечерва од 20 часот во Младинскиот култирен центар со голема журка. За годината која измина Бла Бла ТВ

Read More