Wednesday, Nov 29, 2023
HomePosts Tagged "академија за боречки вештини"

Македонската репрезентација во боречки спортови и вештини се врати од Светското првенство кое се одржуваше во Германија со 27 освоени медали. Репрезентацијата беше составена од членови на Академијата за боречки вештини „За нед до“ од Битола. Македонските репрезентативци, во конкуренција од над 1000 натпреварувачи од 65

Read More