Wednesday, Nov 29, 2023
HomePosts Tagged "4K HD"

Xiaomi наскоро ќе лансира нов Mi Drone кој ќе има моќна камера за снимање на 4K HD видеа, а ќе може да се управува и од специјализирана апликација за смартфон. Засега шпекулациите тврдат дека Mi Drone ќе биде нешто поскап со цена од 500 долари,

Read More

Sony Mobile е критикуван бидејќи не ги користи новите Quad HD дисплеи со висок степен на резолуција, но може сите да ги изненади со следниот премиум смартфон Xperia Z5 за кој се откри дека ќе работи со уште поатрактивен 4K HD дисплеј или двојно повеќе

Read More