Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "360 степени"

Новинарката Оливера Трајковска во гостувањето на 360 степени на Алсат М посочи дека во крвавото сценарио во Сибранието минатата недела меѓу другото посакувана цел била целиот настан да оди во живо преку медиумите за да има поголем и пострашен ефект. – Ние не разбравме дека кога

Read More