Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "12 MP Camera"

Samsung еден месец порано од вообичаеното го лансираше новиот супер моќен фаблет Galaxy Note 7 со променета тактика за спремно да го дочека доаѓањето на iPhone 7 Pro како главен конкурент во најава. Galaxy Note 7 ги содржи сите компонети кои ги има премиум смартфонот

Read More

На интернет протече ново видео од iPhone 6s во кое е прикажан предниот панел со новиот LCD дисплеј, Force Touch сензорот кој е позајмен од Apple Watch, потоа новата 12 мегапикселна камера, како и конекторите за антената и внатрешните компоненти. Доколку се работи за легитимен

Read More