Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "100 илјади"

Нови договори од над 94 илјади евра се склучени за обезбедување на Музејот на ВМРО, Портата Македонија, како и за чистење на портата од оштетувања на фасадата, покажуваат договорите објавени на Бирото за јавни набавки - објави БИРН. За обезбедување на Музејот на ВМРО ќе се

Read More