Tuesday, Sep 28, 2021
HomeАНТИСТРЕСЖуркиЗошто Сонус е еден од 10те најдобри фестивали во светот за месец август?

Зошто Сонус е еден од 10те најдобри фестивали во светот за месец август?

Преостануваат уште 10 дена до почетокот на Сонус фестивалот во Паг, Хрватска, кој според Resident Advisor претставува еден од 10те најдобри светски фестивали во светот за овој месец. Овој вестивал ќе се оддржи во неколку познати клубови Папаја, Аквариус, Калипсо кои се лоцирани на плажата Жрче, помеѓу 20 и 24 август.

DSC6263_Elephant_Studio

Во текот на овие 5 дена посетителите ќе уживаат во настапите на диџеите кои се на самиот врв на светската електронска сцена, како што се: Carl Cox, Solomun, Adam Beyer, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Sven Väth, Joseph Capriatti, Tale of Us, Loco Dice, Apollonia, Jamie Jones, Pan-Pot, Rødhåd, Sam Paganini, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Marco Carolа и многу други.

Сите заинтересира можат да ги купат картите на https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2017-3877 по промотивна цена од 60 евра најдоцна до утре, а од четврток до започнување на фестивалот по цена од 80 евра.

За сите новости, следете го Сонус на социјалните мрежи
Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/