Sunday, Sep 26, 2021
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаСони ги награди најдобрите фотографии за 2016

Сони ги награди најдобрите фотографии за 2016

Сони во соработка со WPO секоја година организира натпреварување во кое учествуваат повеќе од 160 земји низ светот. Наградата за првото место изнесува околу 30000 долари.

Денес издвојуваме дел од фотографиите кои се навистина неверојатни.

crkva na pole

gradina

jarci

krok

mechka

pekolot

ptica

ptici

radiance

zapali zelba

zima