Tuesday, Sep 28, 2021
HomeГИГА БАЈТСмартфонSamsung Galaxy S8 ќе го чекаме до април

Samsung Galaxy S8 ќе го чекаме до април

Откако протече постер со Samsung Galaxy S8 веќе е потврдено дека премиум смартфонот ќе биде лансиран и пуштен во продажба во април.

galaxy s8 poster

Промоцијата на Galaxy S8 веќе одамна е познато дека ќе се одржи на 29 март, а кон крајот на април истиот ќе биде достапен за купувачите. Останува уште да ја дознаеме цената на Galaxy S8 за која се претпоставува дека ќе изнесува околу 1000 долари поради сите нови функции и подобрен дизајн.

POST TAGS: