Wednesday, Jun 19, 2024
HomeДЕНЕШНАЕкономијаПромовирано Рамстор мени – вкусни специјалитети по примамливи цени

Промовирано Рамстор мени – вкусни специјалитети по примамливи цени

Рамстор Мол воведе уште една новина во својата богата понуда на услуги за своите посетители, а тоа е изданието Рамстор мени во кое секој месец ќе се промовираат вкусни специјалитети по примамливи цени.
Рамстор Мени ќе ги комуницира месечните промоции на брендовите во одделот за брза храна во трговскиот преку специјалитети на месецот, промоции на месецот и десерти на месецот.

Menu 1

Како што најавија од Рамстор Мол ова издание ќе излегува еднаш месечно, а преку него љубителите на вкусната храна ќе добијат можност постојано да бидат во тек со најновите понуди на локалите за храна.
Претставниците на трговскиот центар ги повикуваат сите гурмани да го посетат трговскиот и да ги вкусат новите специјалитети на интернационалната и домашна кујна која се нуди во Рамстор Мол.

Првото издание на Рамстор Мени може да се погледне и на следниот линк.