Wednesday, Feb 28, 2024
HomeАНТИСТРЕСПатувањеПродал се’ што поседува и заедно со семејството заминал на пат низ Америка

Продал се’ што поседува и заедно со семејството заминал на пат низ Америка

Краток пат на запад му го пременил животот на Joe Hendricks. Кога се вратил дома во Нешвил Joe почнал да размислува како би може да патува цел живот без да троши пари за преноќување во хотели, потоа го пронашол Airstream кој е вид на приколка која овозможува да патувате каде ќе посакате и тоа во комфорот на вашиот дом.

Јое го продал својот дотогашен дом, како и скоро се’ останато што поседува, па заедно со своето семејство решил да патува низ Америка. Тој наедно е и фотограф, па така убавините што тој секојдневно ги доживува можеме да ги погледнеме и ние.

Неговиот instagram профил можете да го посетите тука.

01-cannon-38-5941367792660__880 02-oldstonefort-1-5941367a99b89__880 03-desert-1-copy-5941367be82c4__880 04-GR-49-5941367da7568__880 05-bigbend-spring-31-5941367f1556d__880 06-longkey-2-27-59413682b624b__880 08-boondocking-42-594136856bd25__880 12-bigbend-government-13-59413689bb47f__880 13-bigbend-airstream-13-5941368c272e7__880 14-bigbend-airstream-19-5941368e306a4__880 15-bigbend-crofton-61-594136907b3d5__880 17-oldstonefort-5-5941369495d9b__880 18-Joshua-Tree-14-594136965684f__880 19-JTnight2-23-5941369877be1__880 22-bedners-web-5941369c7b222__880 23-Joshua-Tree-2-65-5941369f04e22__880 25-BigSur-2-594136a314cbf__880 26-Joshua-Tree-16-594136a5861a5__880 28-longkey-3-594136a8df291__880 29-bigbend-government-4-594136ab42136__880 35-sanfran-19-594136b0871cf__880 36-JTnight2-20-594136b277f63__880 37-BigSur-3-594136b3ea6f5__880 38-Joshua-Tree-59-594136b57d3a7__880 39-east-glacier-59-594136b71b3b3__880 40-hood-3-594136b8871ae__880 42-east-glacier-55-594136b9e3730__880 44-cratersofthemoon-26-594136bc44f65__880 45-hood-5-594136bebfa7e__880 48-cratersofthemoon-27A-594136c3a753c__880 50-teton1-2-594136ca1befb__880 51-airstream-2-594136cc8ce50__880 52-cratersofthemoon-39-594136cee33eb__880