Tuesday, Apr 23, 2024
HomeАНТИСТРЕСПатувањеВидео: Преспанско Стење нова ветувачка хит дестинација

Видео: Преспанско Стење нова ветувачка хит дестинација

Покрај Преспанското езеро никна новата плажа кај селцето Стење која е една од најмодерните во Македонија со голема песочна површина, лежалки, кафе бар, содржини за спорт и рекреација и што е најважно чисто и мирно езеро со пријатна вода. Плажата кај Стење беше финиширана минатата година, но кога летната сезона веќе беше при крај, па затоа се очекуваа оваа година навистина да заживее и да привлече голем број на посетители.