Tuesday, Jun 15, 2021
HomeГОВОРНИЦАСатираПозитив гиф на денот – Мостот кој не смее да се помине во Штип

Позитив гиф на денот – Мостот кој не смее да се помине во Штип

Градските власти за отворањето на новиот мал мост организираа мега спектакуларна свеченост небаре отвориле реплика на Голден Гејт мостот, но тоа и не е така чудно за македонски услови, некои ќе речат барем нешто градат па редно е и да се пофалат. Тоа што нас не зачуди е појавувањето на македонскиот Гандалф на мостот со многу чудна порака. Наша претпоставка е дека сакаше да ги истера темните сили кои не смеат да преминат преку овој свет мост исто како волшебникот Гандалф.