Tuesday, Jun 15, 2021
HomeРЕФЛЕКТОРФилмПогледнете го трејлерот за седмата и најепска сезона од Game of Thrones

Погледнете го трејлерот за седмата и најепска сезона од Game of Thrones

HBO го презентираше првиот целосен трејлер за седмата сезона на Game of Thrones која ќе биде најепска досега бидејќи сите претеденти за тронот конечно ќе се судрат меѓусебе, а под најголема закана ќе биде новата кралица Серси. Дајнерис Таргеријан конечно собра силна армија и бродови со кои ќе се врати во Вестерос тргнувајќи кон Кингслендинг каде брутално беше уништена нејзината династија од Ланистер. Омилениот херој Џон Сноу ќе има нови предизвици на Северот како и со заканата преку ѕидот. Премиерата на седмата сезона на Game of Thrones е закажана за 16 јули, а ќе биде прва со само 7 епизоди.