Tuesday, Sep 28, 2021
HomeГИГА БАЈТСмартфонПо црниот iPhone 7, огромен интерес и за црниот Galaxy S8

По црниот iPhone 7, огромен интерес и за црниот Galaxy S8

Според почетните резултати од преднарачките кои фановите ги вршат најпопуларен од новите модели на Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus е тој со црна боја на маската, пренесува Телефони.

Без оглед на повисоката цена најмногу се бара Galaxy S8 Plus Midnight Black, па според Samsung полека станува јасно дека бројката на преднарачки е речиси двојно поголема во однос на неговиот претходник Galaxy S7, па останува да видиме дали и кога навистина ќе стартува продажбата овие бројки ќе се остварат.