Tuesday, Sep 28, 2021
HomeГИГА БАЈТСмартфонНов бенчмарк тест на iPhone 7 пред промоцијата, еве што да очекуваме

Нов бенчмарк тест на iPhone 7 пред промоцијата, еве што да очекуваме

Тест модел на iPhone 7 за втор пат беше пробан на бенчмарк сајтот GeekBench со новиот А10 чипсет и освои 3379 поени што е за 10% од првиот тест направен во јули, што значи дека има подобрување во функционалноста со поголема оптимизација. Секако, ова се само пробни тестови и откако смартфонот официјално ќе биде лансиран ќе имаме точен увид во неговата способност.