Monday, Oct 2, 2023
HomeДЕНЕШНАПолитикаНезависен синдикат на „Нова Македонија“ – Се уште не ни е исплатена јануарската плата

Независен синдикат на „Нова Македонија“ – Се уште не ни е исплатена јануарската плата