Sunday, Sep 26, 2021
HomeГИГА БАЈТСмартфонНарачал IPhone од Кина, но за парите добил палачинка

Нарачал IPhone од Кина, но за парите добил палачинка

 

Млад дечко сакал да си купи IPhone за малку пари. Полакомувајки се да го купи новиот модел на IPhone se кој го нашол на оглас на интернет со цена 230 долари од шверцер кој го донел во земјата. Но, наместо телефон добил кутија во која имало палачинка, а крадецот исчезнал од социјалните мрежи, а тоа значи дека ниту полицијата неможе да превземе некои мерки.