Friday, May 20, 2022
HomeАНТИСТРЕСЖуркиМега стар диџејот Solomun повторно ќе не забавува на Средно Водно

Мега стар диџејот Solomun повторно ќе не забавува на Средно Водно

Win Music Freedom забавите продолжуваат, овој петок  22ри септември, на Средно Водно ќе настапува светскиот суперстар DJ и продуцент Solomun. Заедно со него ќе настапат и Johannes Brecht и Lehar.

Скопската публика веќе еднаш имаше можност токму со Solomun да се журка на Средно Водно каде импресиите беа на највисоко ниво, па ништо помалку не очекуваме ниту сега.

Solomun 2

Ве очекува одлична забава која ќе трае до утринските часови.