Sunday, Aug 1, 2021
HomeАЈНШТАЈНИЈААтласМапа: Најдобрите и најлошите земји за спријателување – Каде е Македонија?

Мапа: Најдобрите и најлошите земји за спријателување – Каде е Македонија?

InterNations направи истражување и мапа во кои земји е лесно, а во кои тешко да се спријателиш. Тајван, Уганда, Коста Рика, Мексико и Колумбија се на врвот на листата, додека Чешка, Саудиска Арабија и Кувајт се на дното на листата како најмалку пријателски земји. Погледнете ја мапата и заклучете каде е Македонија.
mapa prijateli 1