Friday, May 24, 2024
HomeГИГА БАЈТХај текLG Action Cam и новиот силен конкурент на GoPro

LG Action Cam и новиот силен конкурент на GoPro

LG ќе ја проширува Friends програмата на додатоци за LG G5 со нова акциона Action CAM LTE камера која ќе може да снима со 4K HD резолуција, а видеата ќе може директно да ги стримате во живо на YouTube.

LG Action CAM LTE располага со 12.3 мегапикселна камера, има поддршка за microSD мемориска картичка, како и батерија со капацитет од 1440 mAh, па наскоро очекуваме и информации за нејзината цена.

Извор: telefoni.mk