Monday, Aug 2, 2021
HomeДЕНЕШНАСветКои се најдрските стјуардеси во светот?

Кои се најдрските стјуардеси во светот?

Анкета на сајтот за патување airfare watchdog покажала дека стјуардесите на американската нискобуџетна авиокомпанија Spirit Airlines се најдрските во светот со најлош однос кон патниците. На второто место се стјуардесите од Air Canada кои се покажани на видео како шутираат багаж на патници и го фрлаат по скали. Третото место исто така им припаѓа на американките од Frontier Airlines, а високопрестижната компанија United го освојува шестото место за лош однос.

SPIRIT2

Какви се вашите искуства од патувањата со авион и од која компанија сте најзадоволни, а од која имате лоши спомени.