Sunday, Jan 29, 2023
HomeАНТИСТРЕСГурман (Page 7)

Дојдовте од работа уморни, а во фрижидер нема ништо што може да се нарече ручек? Еве неколку рецепти кои можат да ја спасат вашата репутација на добра домаќинка. Макарони со зеленчук и колбасици Состојки: Италијански (или било кој) колбас - 3-4 парчиња Кромид - 2 парчиња Пиперка - 4 парчиња Лук

Read More

Аронијата често се споменува како овошје кое е најмоќниот антиоксиданс. Второто име на оваа овошка “сибирска боровница” – епитет кој го носи токму поради отпорноста на ниски температури и бидејќи најраспространета е во Русија. Како малку позната во нашите простори, со нејзината моќ запознајте се

Read More