Sunday, Sep 26, 2021
HomeГИГА БАЈТСмартфонiPhone 7 се поблиску, Apple веќе го одбрал датумот за промоција

iPhone 7 се поблиску, Apple веќе го одбрал датумот за промоција

Најновиот извештај на Блумберг открива дека Apple веќе го пикирал 7 септември како симболичен датум за промоција на новите iPhone 7 и iPhone 7 Pro. Apple оваа година нема да воведе значајни промени во дизајнот и функциите на iPhone 7 барем според досегашните протечени слики од прототипите. Најголеми надежи се вложени во поголемиот iPhone 7 Pro кој ќе биде помоќен и ќе има камера со два сензора.

Извор: telefoni.mk