Monday, Aug 2, 2021
HomeГИГА БАЈТГејмингХеројот Џон Сноу е новиот негативец на Call of Duty

Херојот Џон Сноу е новиот негативец на Call of Duty

Гејминг студиот Infinity Ward го ангажираше актерот Кит Харингтон кој стана планетарна ѕвезда со улогата на Џон Сноу од хит серијата Game of Thrones. Сега Харингтон во играта преку технологија за бележење на движењата и лицето ќе го толкува еден од главните непријателски генерали на Settlement Defense Front со кои ќе треба да се соочат гејмерите.

kit harington cod1

Новата Call of Duty: Infinite Warfare пристигнува кон крајот на годината за новите генерации на PlayStation, Xbox и PC и ветува досега невиден гејмплеј и битки.