Sunday, Aug 1, 2021
HomeДЕНЕШНАПолитикаГраѓани пријавиле дека им недостасуваат пари од сефови во Шпаркасе банка

Граѓани пријавиле дека им недостасуваат пари од сефови во Шпаркасе банка

Петмина граѓани пријавиле во СВР Скопје дека им недостасуваат пари и предмети кои ги чувале во сефови во објект на Шпаркасе банка во Скопје.

Веднаш по добиената пријава известен е јавен обвинител и се преземаат мерки и активности за расчистување на случајот.