Wednesday, Jun 19, 2024
HomeАНТИСТРЕСШтосноГи фатил во прељуба, одмаздата само со селфи на Фејсбук

Ги фатил во прељуба, одмаздата само со селфи на Фејсбук

Дастон Халовеј од Тексас враќајќи се дома ја фатил својата девојка како го изневерува и во нивниот кревет спие со непознат мажи. Наместо веднаш да крене паника, па дури и да се пресмета со „натрапникот“ тој едноставно објавил селфи на Фејсбук во кадар со нив додека спијат.

– Она кога ќе дојдете дома и во креветот покрај личноста која ја сакате ќе затекнете непознат човек. Добар маж заслужува добра жена – напиша Дастон на својот фејсбук профил.

Ваквата објава стана хит на социјалните мрежи, а многумина му честитаа на Дастон за присебната и неверојатна реакција, па дури му нудат помош да запознае нова девојка која ќе го заслужи неговото внимание.