Tuesday, Apr 23, 2024
HomeАНТИСТРЕСПатувањеГалерија: Како од сон – Ла Диг е најубавиот остров на Сејшелите

Галерија: Како од сон – Ла Диг е најубавиот остров на Сејшелите

Сејшелите се една од најпосакуваните туристички дестинации во светот, но како од вистински сон е помалиот остров Ла Диг кој е омилен на посетителите поради еден интересен детаљ. Најфотографираната Анс Сорс Д`Арџент која често се појавува на интернет пребарувањата за „рајска плажа“ е токму лоцирана на Ла Диг. Погледнете и уживајте барем визуелно ако не можете физички.

la dig plaza2 la dig plaza1 la dig plaza6 la dig plaza3 la dig plaza5