Wednesday, Jun 19, 2024
HomeДЕНЕШНАСкопјеФото: Паднати дрвја врз автомобили – силен ветер во Автокоманда

Фото: Паднати дрвја врз автомобили – силен ветер во Автокоманда

Силен ветер и дожд во скопската населба Автокоманда, ги бутна дрвјата покрај улицата и нанесе материјална штета на неколку возила. Сообраќајот е блокиран на улицата Габреш, а отежнат на околните улици.
nevreme 1 novo
nevreme 2 novo