Tuesday, May 18, 2021
HomeРЕФЛЕКТОРФотографија(Фото) Индиски уметник ги оживува местата од неговите сонови

(Фото) Индиски уметник ги оживува местата од неговите сонови

Vatsal Kataria е талентиран уметник кој користејќи секојдневни материјали ги „оживува“ местата од своите сонови. Vatsal бил фасциниран од местата кој ги сонува навечер па се одлучил да креира минијатурни верзии од нив и да ги сподели со светот.

Неговиот instagram профил може да го посетите тука.

btsdoor-59497b5ee224b__880 btsstrng-59497db542300__880 btswhere-594983fbcaf80__880 I-Created-all-the-places-i-saw-in-my-Dreams-594a23cae6966__880 I-Created-all-the-places-i-saw-in-my-Dreams-594a23cd034b1__880 I-Created-all-the-places-i-saw-in-my-Dreams-594a23cf07f5d__880 I-Created-all-the-places-i-saw-in-my-Dreams-594a23d5e7978__880 I-Created-all-the-places-i-saw-in-my-Dreams-594a23d339b72__880 I-Created-all-the-places-i-saw-in-my-Dreams-594a23d1278fe__880 I-Created-all-the-places-i-saw-in-my-Dreams-594a26105f4a8__880