Monday, Aug 2, 2021
HomeРЕФЛЕКТОРФилмЏон Сноу ја избричи брадата и интернетот падна во депресија

Џон Сноу ја избричи брадата и интернетот падна во депресија

Актерот Кит Харингтон кој го толкува ликот на Џон Сноу во популарната ТВ серија Игра на тронови ги разочара обожавателките откако ја избричи препознатливата голема брада.

kit harington

На социјалните мрежи има голем број на „депресивни“ реакции бидејќи актерот веќе не е препознатлив и сега личи на детенце.