Monday, Aug 2, 2021
HomeРЕФЛЕКТОРЛитератураБил Гејтс ги открива 5-те книги за успешност

Бил Гејтс ги открива 5-те книги за успешност

Успешниот технолошки иноватор Бил Гејтс, лидерот на Microsoft, ви препорачува да ги читате овие книги за да видите како тој размислува:

Seveneves

1. Seveneves, Neal Stephenson;

2. The Power to Compete, Hiroshi Mikitani и Ryoichi Mikitani;

sapiens kniga

3. Sapiens: A Brief History of Humankind , Yuval Noah Harari;

4. How Not to Be Wrong, Jordan Ellenberg;

5. The Vital Question, Nick Lane;

Извор: telefoni.mk