Tuesday, Jun 15, 2021
HomeАНТИСТРЕСШтосноБар инспириран од серијата Game of Thrones

Бар инспириран од серијата Game of Thrones

Доколку сте едни од големиот број гледачи на мега популарната серија Game of Thrones овој бар е вистинското место каде што може да уживате во некоја пијачка и да дискутирате за новата еизода.

Барот е отворен на 21 јуни од како три компании се здружиле и заедно решиле да инвестираат во ова необично место што изгледа како да е дел од самата серија.Се наоѓа во Вашингтон на седмата улица во северозападниот дел.

Сопствениците дефинитивно не штеделе на детали, секој дел од барот е инспириран и направен во стилот на Game of Thrones, дури и пијалоците се направени да изгледаат како да би ги пиеле самите ликови,и секако персоналот секогаш е облечен како хероите во самата серија, најчесто во некој оклоп.

 

 

Но, треба да знаете дека барот затвара во седум часот секоја недела, за да можат гостите да одат дома и да ја изгледаат новата епизода.

2dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_ 4dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_ 5dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_ 6dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_ 7dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_-1024x683 8dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_ 9dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_ 10dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_-1024x684 11dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_-683x1024 12dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_ 13dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_ 14dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_ 15dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_ 16dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_ 17dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_-1024x682 18dali-bi-go-posetile-barot-igra-na-tronovi-kafepauza.mk_