Tuesday, Apr 23, 2024
HomeГИГА БАЈТСмартфонApple изненади со најавата за нов iPhone SE

Apple изненади со најавата за нов iPhone SE

Додека сите од Apple ги очекуваат новите моќни iPhone 8 модели, компанијата ќе направи мало изненадување со повторното лансирање на смартфон со големина на екранот од 4 инчи.

Од Кина се појавија првите детали за iPhone SE 2017 кој ќе има HD резолуција, а можеби и OLED дисплеј, па повеќе информации се очекуваат наскоро.