Sunday, Jan 29, 2023
HomeАНТИСТРЕСПатување10 Најубави места на Закинтос

10 Најубави места на Закинтос

Можеби островите Иос и Кос се поврзуваат со добра забава, а пак  Родос и Крит за семејните одмори, тогаш Закинтос е нешто помеѓу. Поголемиот дел од плажите и градовите  се лоцирани на јужниот и источниот брег, додека западниот и северниот е претежно планински, често со карпи кои се спуштаат стотици метри во длабочините на морето.

Доколку ова лето решите да заминете на овој остров ова се десетте најубави места во кои може да уживате.