Tuesday, Apr 24, 2018
HomeUncategorizedZombiU – Најзабавната и најстрашната зомби игра

ZombiU – Најзабавната и најстрашната зомби игра

ZombiU е еден од најдобрите наслови во последно време во жанрот хорор за преживување и одлична вест е што покрај за Nintendo WiU системот ќе дојде и за сите гејмерски конзоли и за PC.

Ubisoft овој пат создал вистинско ремек дело и постојано ќе бидете на ивица на вашето седиште, не знаејќи од каде ќе ви излета некоја зомба, кој ќе ве нападне и што се ќе треба да направите за да преживеете. Во продолжение погледнете го и целосниот трејлер, а ZombiU наскоро ја очекуваме за сите платформи.

 

Извор: telefoni.mk