Sunday, Jun 17, 2018
HomeГИГА БАЈТСмартфонЗлатниот HTC One M9 е симбол на луксузот

Златниот HTC One M9 е симбол на луксузот

HTC One M9 е дефинитивно еден од најубаво и најпрецизно дизајнираните телефони, па затоа
новата позлатена верзија се смета за една од најатрактивните и најлуксузните со цена од 2560
долари.
Goldgenies-24K-gold-plated-HTC-One-M9
Тука не се мисли на „златната“ верзија на HTC One M9 која има само обоена маска, туку за
вистинскиот златен HTC One M9 обложен со 24 каратно злато од луксузниот бренд Goldgenie кој
го испорачува смарфонот во префинета дабова кутија, а нуди и дополнителна Total Armour
заштита. Што мислите вие, дали навистина вреди да се поседува ваков луксузен смартфон.

Извор: телефони.мк